Ankara'da fabrika yangını!

Ankara'da fabrika yangını!

Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir fabrikanın dış cephesinde korkunç bir yangın çıktı. Ekipler, alevlere müdahale etti ve yangın nihayet kontrol altına alındı.

Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Akyurt ilçesindeki Güzelhisar Mahallesi Çankırı Bulvarı’nda hasta yatağı üretilen fabrikanın dış cephesi, saat 16..00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, kısa sürede tüm binayı sardı. Binadan yükselen dumanlar gökyüzünü kaplarken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI; 12 İŞÇİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Ankara'nın Akyurt ilçesinde, bir mobilya fabrikasının süngerhane olarak adlandırılan bölümünün dış cephesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonrası söndürüldü. Yangında 12 işçi dumandan etkilenirken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Fabrikada soğutma ve hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Yangının başlangıç anına tanıklık eden fabrika çalışanı, o anları şöyle anlattı:

"Biz içeride kaynak yapıyorduk, dışarıdan ateş vurunca fabrikanın dışına kaçmak zorunda kaldık, süngerleri çektik. Ateş dışarıdan geldi, içeriyle bir alakası yok. Üst kattan sigara izmariti ya da başka bir şey mi attılar belli değil. Biz koltuk üretiyoruz burada. Biz müdahale ettik ama yeterli olmadı, yangın bir anda büyüdü."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.