Ankara'da taksiciye saldırı: Satırla parmağını kopardı

Ankara'da taksiciye saldırı: Satırla parmağını kopardı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde gece saatlerinde bir taksici, aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısına uğradı. Satırla peş peşe vuran saldırgan, taksicinin parmağını kopardı. O anlar anbean kameraya yansıdı.

Türkiye gündemini sarsan Oğuz Erge cinayetinin ardından taksicilere yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir taksici, müşteri beklediği sırada satırlı saldırıya uğradı. Olayda taksicinin baş parmağı koparken, o anlar anbean araç içindeki kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Olay, 14 Mayıs Salı günü saat 03.27 sıralarında Çankaya ilçesi Sancak mahallesinde meydana geldi. Müşterisini beklemek için yol kenarında dörtlülerini yakıp bekleyen taksicinin aracına bir başka araç çarptı.

ankara.jpg

BAŞ PARMAĞINI KOPARDI

Aynasına çarptığı için kornaya basarak sürücüye tepki gösteren taksici, şahsın satırlı saldırısına uğradı. Aracından inerek taksiciye satırla vurmaya başlayan saldırgan, taksicinin baş parmağını kopardı.

Kan donduran olayın görüntüleri, anbean araç içi kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde saldırganın taksiciye satırla defalarca vurduğu görülüyor. Saldırgan kayıplara karışırken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Emniyet güçleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.