Ankara'da tartıştığı esnafı pompalı tüfekle  öldürdü

Ankara'da tartıştığı esnafı pompalı tüfekle öldürdü

Başkentte aralarında husumet olan bir yan dükkandaki komşusuyla tartıştı. tartışma anında yan dükkan işletmesini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, arkadaşının işlettiği tesisatçı dükkanına ziyarete giden Ahmet Arslan, aralarında husumet olan yan dükkanın işletmecisi Ertuğrul D. tarafından pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.

Olay, saat 18.00 sıralarında İncirli Mahallesinde meydana geldi. Refik Saydam Caddesi üzerinde zeytin ve turşu satışı yapan Ertuğrul D., henüz belirlenemeyen bir nedenle bitişiğindeki dükkanda tesisat işi yapan arkadaşını ziyarete gelen Ahmet Arslan ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Ertuğrul D., kendi dükkanında bulunan pompalı tüfekle biri başına olmak üzere Ahmet Arslan'a 3 el ateş ederek etti. Arslan kanlar içerisinde yere yığılırken, zanlı elindeki tüfekle olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Arslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Arslan'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan sonra kaçan Ertuğrul D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.