Ankara'daki Kırşehirlilerden Köse'ye tam destek

Ankara'daki Kırşehirlilerden Köse'ye tam destek

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kırşehir Dernekler Federasyonuna bağlı 64 derneğin yöneticileri ile bir araya geldi. Köse yöneticilere “Yanınızda olmaya devam edeceğiz” mesajı verirken, Dernek Başkanı Kani Araz’da Köse’yi desteklediklerini ifade etti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Çayağızı Kasabası Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde Kırşehir Dernekler Federasyonuna bağlı 64 dernek ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Başkan Köse, “Mamak, Anadolu’muzun Başkente giriş kapısı. Anadolu Mamak’ta daha yapacağımız çok iş var” dedi. Köse ayrıca birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Bu topraklar zor topraklar, Malazgirt Savaşından bugüne pek çok zorluklar yaşayarak bu günlere geldik. Birliğimiz daim olsun. Yerel seçimlerde özellikle Büyükşehir’i aldıktan sonra bütün Ankara için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

ara-003.jpg

HER ZAMAN SİZLERLE OLDUK

“Hep beraber olmaktan dolayı da mutluluklarımızı ifade ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim ettirsin” sözleri ile konuşmasına başlayan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bu topraklar zor topraklar, Malazgirt Savaşından bugüne pek çok zorluklar yaşayarak bu günlere geldik. Bu yıl Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı oluyor. Kutlu olsun tabii bu çok önemli kutlamalarını da yapacağız. Kıyamete kadar inşallah bu vatan işte bayrağımızla devletimizle var olsun. Filistin’de yaşananları zalimin zulmünü görüyoruz. Allah zalime fırsat vermesin. Dolayısıyla birliğimizin, beraberliğimizden daha kıymetli hiçbir şey yok. Hani varlığımız, vatanımıza, devletimize feda olsun diyoruz ya işte bundan dolayı diyoruz. Tek başımıza varlığımızın bir anlamı yok. Devletle beraber varlığımızın anlamı var. Tüm gücümüzle her zaman sizin yanınızda olduk. Daha da bundan sonraki süreçte de yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu birliği beraberliğini devam ettirmek için çalışıyoruz. Fitneye ve fesata izin vermeden bu süreci olumlu noktalara taşımak çok kıymetli” şeklinde konuştu.

basliksiz-1-recovered.jpg

DAHA GÜÇLÜ DEVAM EDECEĞİZ

Köse, 2019 yerel seçimlerine atıfta bulunarak, “Ankara'da 2019 yılında yol kazası var. Ankara maalesef farklı şekilde ikna edilerek CHP'li bir belediye başkanımız oldu. Ankara dört beş yılını kaybetti. İnsan olarak nasıl eksiksek kurumlar da eksik olabilir. Bugüne kadar yaptığımız için yüz yetmiş dört başlıktan söz ediyorum. Sadece fotoğraflarını paylaşarak üzerine konuşacak olursak bile birkaç saat sürer. Mamak Anadolu’muz da bulunan kırktan fazla ilin Ankara’ya giriş kapısı. Anadolu burada. Dolayısıyla daha çok yapacağınız işler var. Özellikle Büyükşehir’i aldıktan sonra bütün Ankara için çalışmalarımız devam edecek.” ifadelerini kullandı.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK

Mamak Kırşehir Dernek Başkanı Kani Araz, “Düzenlediğimiz bu toplantıyı birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu göstermek için gerçekleştirdik. Bugün içimizden gelen bir kardeşimizle sohbet ederek istişare etmek istedik. Bugün Mamak ve yaşadığımız şehir olan Ankara için neler yapabiliriz onları konuşarak fikir alışverişi yaptık. Ankara’da yaşayan Kırşehirliler olarak Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin yanında olduğumuzu belirttik” dedi.

BİR ARADA TUTUYORUZ

Kırşehir Dernekler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, “Mamak Dernek Başkanımız Kani Bey istişare toplantı dedi. Bizde federasyon olarak bu istişare toplantısında olmak istedik. Bu tür toplantılar biraz istişare olmakla beraber biraz enerji verir, enerji üretir. Birlik ve beraberliğimizi pekiştir. Sohbet etme imkânımız olur. Bu sebepten dolayı burada olmaktan da Başkanımızla beraber de olmaktan da mutluyuz. Biz Murat Başkanımız çalışmalarından memnunuz. Emeğine, emeğine sağlık. Kadrosundan memnunuz. Bugüne kadar Kırşehir'le ilgili bir problem yaşamadık. Biz Kırşehirli Dernekler Federasyonu olarak 64 dernek ile çok güzide bir kadroyla beraber Ankara'daki Kırşehirlileri topladık. Bir arada tutuyoruz. Önceden şöyle bir sloganımız vardı. Kırşehirli olsun, çamurdan olsun diyorduk. Fakat o işe yaramadığını anladık. Kırşehirli olsun, adam olsun. O da burada olsun diyoruz. Bizler kurduğumuz dernek ve federasyonlarla nitelikli Kırşehirliyi bir araya getirmek istedik” dedi.

iceri.jpg

DUALAR İLE SON BULDU

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin Çayağazı Kasabası Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde Kırşehirli vatandaşlar ile yaptığı sohbet havasında geçen istişare toplantısında Mamaklıların beklentileri konuşuldu. Yapılan konuşmalardan sonra ikramlar paylaşılırken Kırşehir Dernekler Federasyonunun yanı sıra 64 hemşeri derneğinin katıldığı istişare toplantısı dualar ile son buldu.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.