Ankara’daki Kırşehirlilere üzücü haber: Ramazan’da memlekete gitmek 400 TL!

Ankara’daki Kırşehirlilere üzücü haber: Ramazan’da memlekete gitmek 400 TL!

Ramazan Bayramı’nı memleketinde geçirmek için otobüs bileti araştıran Ankara’daki Kırşehirlilere üzücü haber şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmalardan geldi. Ramazan Bayramı’nda Ankara-Kırşehir otobüs bileti 400 TL oldu.

Online bilet uygulamalarında otobüs bileti fiyatlarında Ramazan Bayramı etkisi görüldü. Ramazan Bayramı’nı memleketi Kırşehir’de ailesi ve sevdikleriyle geçirmek isteyen vatandaşlar şok bilet fiyatlarıyla karşılaştı. 250 TL olan Ankara-Kırşehir otobüs bileti mart ayı sonu itibariyle yüzde 60 zamlanarak 400 TL oldu.

kirsehir2.jpg

KIRŞEHİR’E GİTMEK 400 TL OLDU

Online bilet uygulamalarındaki otobüs bileti fiyatlarında Ramazan Bayramı etkisi görüldü. Fiyatlar incelendiğinde Ankara’dan Kırşehir’e sefer yapan firmalarda yüzde 60’a varan zamlar dikkat çekti. 31 Mart’a kadar Ankara’dan Kırşehir’e gidecek vatandaşlar benzer iki firmanın aynı saatteki seferinde 200 ve 250 TL fiyata otobüs bileti satın alabiliyorken; aynı koşullardaki 1-8 Nisan tarihleri arasında bilet almak istediğinde yüzde 60 zamlı olarak 400 TL’den fiyata bilet bulabiliyor. Aynı şekilde Ankara’dan Çorum’a en fazla 300 TL olan otobüs bileti 400 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaya başlandı.

kirsehir4.jpg

YOZGAT’A 600 TL’YE BİLET VAR

Yozgat’a sefer yapan firmalarda ise 30 Mart’a kadar 300 TL civarında olan otobüs bileti fiyatları yüzde 50 zamlandı. Ankara-Yozgat seferi düzenleyen firmalar 400 TL’den başlayan firmalarla bilet satışı yaparken; bazı firmaların 480 ve 600 TL’den bilet sattığı gözlemlendi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.