Ankara'dan indirim çağrısına destek: 160 bin üyeye davet

Ankara'dan indirim çağrısına destek: 160 bin üyeye davet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın indirim çağrısına Ankara'dan da destek geldi. Ticaret odası, 160 bin üyesini indirim yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısı tüm sektörlere yayılıyor. Erdoğan'ın indirim çağrısına Ankara Ticaret Odası'ndan da destek geldi. ATO Başkanı Gürsel Baran, 160 bin üyesini indirime davet etti.

Otomotivden zincir marketlere, mobilyadan giyim sektörüne kadar birçok alandan gelen desteğe Ankara Ticaret Odası da (ATO) katıldı. Baran, ATO üyelerinin de enflasyonla mücadele kapsamında kampanyaya destek vermesini istedi.

EN TEMEL SORUN ENFLASYONLA MÜCADELE

Baran, "Büyüme, yatırımlar, finansman maliyetleri, gelir dağılımı gibi birçok temel makroekonomik değişkeni olumsuz etkileyen enflasyonla mücadele bugün en temel sorunumuz. Bu sorunun kısa sürede çözümü için tüm kesimlerin kararlı duruş sergilemesine ihtiyacımız var" dedi.

Gürsel Baran bu kapsamda; tekstil, halı-mobilya, beyaz eşya, küçük ev aletleri sektörlerini de indirim kampanyasına katılmaya davet etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı, işletmelerimizi yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum" İfadelerini kullanmıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.