Ankaragücü tehlikeli bölgeden uzaklaştı

Ankaragücü tehlikeli bölgeden uzaklaştı

Süper Lig’in 20. haftasında Konyaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Ankaragücü, 11. sıraya yükseldi.

Son haftalarda çıkışını sürdüren Başkent temsilcisi, Ghayas Zahid’in 51. dakikada kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve düşme potasından uzaklaştı.

DEPLASMANDA 2 HAFTA SONRA 3 PUAN GELDİ

Ankaragücü, Konyaspor deplasmanında ilk yarısı golsüz geçilen mücadelede Zahid’in 51. dakikada attığı golle 3 puanın sahibi olurken puanını 22’ye yükseltti ve 11. sıraya yükseldi. Konyaspor ise 27 puanla 7. sırada haftayı kapattı. Ankaragücü, daha önce 9. haftada İstanbulspor ve 15. hafta Antalyaspor deplasmanlarında 3 puan almayı başarmıştı. Giresunspor ve Kasımpaşa maçlarında ise 1 puana razı olmuştu. Önümüzdeki hafta sarı lacivertliler sahasında Gaziantep FK’yı ağırlarken, Konyaspor ise Başakşehir’e konuk olacak. Öte yandan Konyaspor’da İlhan Palut’un ayrılığı sonrası takımın başına geçen Teknik Direktör Stanojevic, Konya kariyerine mağlubiyetle başladı.

basliksiz-1.jpg

ÖMER ERDOĞAN 9. GALİBİYETİNİ ALDI

Kariyerinde daha önce Bursaspor, Karagümrük ve Hatayspor’da görev yapan Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Ankaragücü kariyerinde Süper Lig ve Türkiye Kupası dahil toplam 19 karşılaşmada takımın başında yer alırken Konyaspor galibiyetiyle 9. galibiyetine ulaştı, 3 maç berabere, 7 maç ise mağlubiyetle kapatıldı. Ömer Erdoğan, 19 maçta 1.58 maç başı puan ortalaması yakaladı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.