Ankaragücü yönetiminden Ömer Erdoğan açıklaması

Ankaragücü yönetiminden Ömer Erdoğan açıklaması

Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan, Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Karagümrük maçı sonrası istifa kararı aldı.

Ömer Erdoğan’ın ayrılığı sonrası Başkan Faruk Koca ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, ayrılık sonrası açıklamalarda bulundu.

“HİÇBİR HOCAYLA GÖRÜŞMEDİK”

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "Hiçbir hocayla görüşmedik, bu konu hakkında bizim adımıza da kimse arayamaz. Mevcut hocamızla ilgili görüşeceğiz ve resmi olarak helalleşeceğiz. Teknik direktör arayışlarını bir müddet bekletip yardımcı hocamızla devam edeceğiz. Kulüp bünyemizde ve alt yapıda hocalarız mevcut" ifadelerini kullandı. Transfer süreciyle ilgili olarak da, “Şu anda yapılan haberler doğru değil, dolaylı yollardan yerli ve yabancı isimler geldi. Fakat ondan önce transfer görüşmeleri yaptığımız oyuncular var. Biz o süreçleri tamamlamak istiyoruz. Acele etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

adsiz-tasarim-1.jpg

“BU KARAR HOCAMIZIN TERCİHİDİR”

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin ise, “Maç sonrası hocamız ile yönetim kurulu olarak bir araya geldik. Hocamız devam etmeme kararını tarafımıza iletti. Bu karar hocamızın tercihidir. Bugüne kadar hocamızla hep uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Bugünkü toplantı da ona yakışır şekilde gerçekleşti. İstifa nedeninin altında başka nedenler arayan kişilerin amacı bellidir” açıklamalarında bulundu. Deneyimli Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Ankaragücü’nün başında 18 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyet elde ederken, 22 yıl sonra Başkent ekibini kupada çeyrek finale taşıdı.

Mert Dokuzoğlu / İlksayfa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.