Ankaragücü’nde taraftar seçimini yaptı

Ankaragücü’nde taraftar seçimini yaptı

Kongreye giden Ankaragücü’nde yeni kulüp başkanının kimin olacağı merak edilirken, Başkentli taraftarlar tercihini yaptı. Sarı-lacivertli kulübe gönül vermiş kişiler, yapılan anket sonucu kulübün başında Murat Ağcabağ’ı görmek istedi.

2023/24 Trendyol Süper Ligi’nde 40 puan toplayarak sezonu 17 sırada tamamlayan ve 1. Lig’e düşen MKE Ankaragücü, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni başkanını seçecek.

Şimdiye kadar başkan adaylığını açıklayan iki isim var. Mevcut başkan İsmail Mert Fırat ve Murat Ağcabağ. En güçlü iki isim olarak karşımıza çıkan iki adayın yanı sıra Bağımsız Ankaragücü Delegeleri yaptığı açıklamada, genel kurulda liste çıkararak başkanlığa aday olacaklarını açıkladı.

haber1.jpg

TARAFTAR GRUBU “AĞCABAĞ” DEDİ

Ankaragücü’nün en büyük taraftar gruplarından olan Ankaragücü 1910’da açılan ankette, Başkentli taraftarların çoğunluğu Murat Ağcabağ’ı kulübün başında görmek isterken, İsmail Mert Fırat ikinci sırada yer aldı.

Öte yandan, Mehmet Yiğiner aday olmamasına rağmen Yiğiner ismi 3. sırada yer aldı.

haber2.jpg

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NE ZAMAN?

Ankaragücü’nde yeni başkanın seçileceği Olağan Genel Kurul Toplantısı, 22 Haziran Cumartesi saat 14.00’te Ato - Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek. Çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı ise 29 Haziran Cumartesi günü aynı saat ve aynı yerde olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.