Ankaralı balığa doyacak: O ilçede ücretsiz festival!
Keçiören balığa doyacak. Karadeniz Hamsi Festivali başlıyor. 1 ton hamsi dağıtımının hedeflendiği festivalde çeşitli gösteriler de yer alacak.
Başkentin güzide ilçelerinden biri olan Keçiören'de, Karadeniz havası esecek. 28 Şubat ile 3 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Karadeniz Hamsi Festivali, bölgenin eşsiz lezzetiyle buluşmak isteyenleri ağırlayacak .
1 TON HAMSİ
Etkinliğin en heyecan verici detaylarından biri ise katılımcılara sunulacak olan 1 ton hamsi ikramı. Festivalin atmosferi, sadece Karadeniz'in eşsiz lezzetiyle sınırlı kalmayacak; aynı zamanda müzik, dans ve gösterilerle de renklenecek.
Hakan Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleşecek olan organizasyonda kemençe sanatçısı Yaşar Tepe başta olmak üzere Faik Pala, Padavana grubu, Seda Kara, Hasan Altun, Hülya Polat, Nurettin Gürdal ve Mahmut Yıldız sahne alacak.
Keçiören, bu etkinlikle birlikte Karadeniz'in doğal güzelliklerini ve lezzetlerini başkent sakinlerine taşıyacak. Festival, bölge halkının yanı sıra şehre gelen ziyaretçiler için de unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.
KALABA MEYDANI'NDA
Karadeniz Hamsi Festivali, Kalaba Meydanı'nda gerçekleşecek olan bu büyük buluşmada, lezzet tutkunlarını ve Karadeniz'in muhteşem atmosferini bir araya getirecek.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.