Ankaralılar dikkat! Bu gece fırtına geliyor

Ankaralılar dikkat! Bu gece fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Başkentte yaşayanları uyardı. Yapılan açıklamaya göre il genelinde gece saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklendiği ifade edildi.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son verilere göre il genelinde gece saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklendiği ifade edildi.

TEDBİRLİ OLUN UYARISI

Açıklamada, il genelinde görülecek kuvvetli fırtına nedeniyle yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

basliksiz-1-kopya.jpg

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; bu gece saatlerinden itibaren yurdumuzun batı kesimlerinden başlayacağı öğrenildi.

basliksiz-1-kopya-001.jpg

Beklenen rüzgarların; güney ve güneybatı yönlerinden fırtına (51-75 km/sa) ve yer yer kuvvetli fırtına (75-90 km/sa) şeklinde esmesi tahmin ediliyor.

basliksiz-1-kopya-002.jpg

Meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Ankara Valiliği'nin açıklaması şöyle:

otototot.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.