Ankaralılar dikkat! Sağanak yağış geliyor

Ankaralılar dikkat! Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 27 Temmuz hava durumu raporunu yayınladı. Ankara ve birçok şehrimizde sağanak beklentisi bulunurken, İstanbul’da ise sabah saatleri haricinde yağış beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 27 Temmuz hava raporunu yayınladı. Kocaeli, İstanbul, İzmir, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Eskişehir, Çankırı, Kars ve Ardahan çevreleri ile Balıkesir, Kütahya ve Ankara'da sağanak beklenirken, İstanbul’da sabah saatleri haricinde yağış beklenmiyor.

Ankara'ya sağanak yağış geliyor

SICAK HAVA DALGASI YURDU TERK EDİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son tetkiklere göre: Kuzey kesimler parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu olacak. Marmara’nın kuzeyi ve doğusu, Batı Karadeniz, Manisa, İzmir, Çankırı, Eskişehir, Ardahan, Kars, Giresun ve Ordu, Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. Diğer şehirlerimiz ise mevsim normallerinde devam etmesi bekleniyor.

SICAKLIKLARDA BÜYÜK DÜŞÜŞ

Batı kesimlerde sıcaklıkların yer yer 8 ila 12 derece düşmesi bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde ise 4 ila 6 derece artış göstermesi olağan. Marmara’da parçalı ve yer yer çok bulutlu hava beklenirken sağanak yağış tahmininde bulunuldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.