Ankaralılara müjde: 20 taşınmaz ihaleye çıkıyor!

Ankaralılara müjde: 20 taşınmaz ihaleye çıkıyor!

Polatlı Milli Emlak Müdürlüğü Ankaralılara müjdeyi verdi. Müdürlük, Hazine'ye ait 20 adet taşınmazın ihaleyle satışa sunulacağını duyurdu.

Polatlı Milli Emlak Müdürlüğü, 20 adet taşınmazı ihale usulü ile satılacağını duyurdu. 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek olan ihalenin teklife başlangıç saati 09.30 olarak belirlendi.

PEŞİNE YÜZDE 20 İNDİRİM

Satılacak 20 taşınmazın ihale bedelinin peşin ödenmesi halinde yüzde 20 indirim uygulanacak. Talep üzerine ihale bedelinin 5.000,00-TL geçmesi halinde de, 1/4'ü peşin, kalan kısma yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki yılda, üçer aylık dilimler halinde 8 eşit taksitlendirme yapılabilecek.

qqqq.jpg

İHALE ŞARTLARI

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar, Her taşınmaz için ayrı ayrı geçici teminat yatırması gerekir.

b) Gerçek kişilerin ; Yasal yerleşim yeri belgesini (İkametgah ilmuhaberi) ile Arkalı-Önlü TC no.lu Nüfus Cüzdanı fotokopisinin,

c) Tüzel kişilerin ; İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tastik edilmiş yetki belgesi ve imza sirkülerinin veya Vekaletname verilmesi halinde belge aslının veya noterlikçe tasdik edilmiş örneğinin ve vergi sicil nosunu gösterir belgenin İhale başlama saatine kadar Komisyon Başkanlığına verilmesi zorunludur.

İHALE DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.