Ankara'nın 17 ilçesine uyarı: Mamak, Altındağ, Çankaya, Keçiören, Yenimahalle...

Ankara'nın 17 ilçesine uyarı: Mamak, Altındağ, Çankaya, Keçiören, Yenimahalle...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'nın 17 ilçesi için uyarıda bulundu. Mamak, Altındağ, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle dahil birçok ilçede gök gürültülü yağış bekleniyor.

Ankara'daki sıcak hava yerini sağanak ve serin havaya bırakıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 17 ilçe için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Başkentte gök gürültülü sağanak yağışın 1 Ekim'de saat 12.00 ile 20.00 arasında etkili olacağını belirtti.

yagis.gif

Gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılan 17 ilçe şu şekilde:

Keçiören

Mamak

Kahramankazan

Akyurt

Etimesgut

Evren

Pursaklar

Altındağ

Bala

Çamlıdere

Çankaya

Çubuk

Elmadağ

Kalecik

Kızılcahamam

Yenimahalle

Gölbaşı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.