Ankara'nın Akdeniz'i: içinde yok yok...

Ankara'nın Akdeniz'i: içinde yok yok...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Bala Kesikköprü Baraj Gölü kıyısında bulunan yaz kampı vatandaşlara unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Kamp, toplam 62 dönümlük alan üzerine kurulu ve göl manzarasıyla ünlüdür.

kesikkpr01.jpgkesikkpr01.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, Bala Kesikköprü Baraj Gölü kıyısında bulunan yaz kampı vatandaşlara unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Kamp, toplam 62 dönümlük alan üzerine kurulu ve göl manzarasıyla ünlüdür.

2015 yılından beri faaliyet gösteren 300 kişilik kampta, konforlu 92 bungalovda konaklama imkanı sunulmaktadır. Ayrıca, sinema salonu, langırt, masa tenisi, bilardo, bilgisayar odası, kafeterya ve mescit gibi imkanlar da mevcuttur.

Kamp özellikle çocuklar için düzenlenen birçok etkinlikle öne çıkmaktadır. Deneyimli eğitmenler gözetiminde çocuklar güne sabah sporuyla başlamaktadır. Yaklaşık 30 metre derinliğe sahip olan baraj gölünde yüzme, sörf, kayak ve dalış gibi su sporları yapmak mümkündür.

Kesikköprü Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'ne Gölbaşı'nı geçtikten sonra Bala yönüne dönüp, Beynam Ormanları tabelası yönünde gidilerek ulaşılabilir. Göl kıyısında belediyenin tesisleri ile birlikte bir büfe de bulunmaktadır. Ankara'dan yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta yer alan tesislerde 25.000 m2 çim alan, 185 m2 çocuk oyun alanı, 2.461 m2 spor alanı ve 301 m2 havuz alanı bulunmaktadır.

Yaklaşık 30 metre derinliğe sahip olan baraj gölünde yüzülebilir, sörf, kayak ve dalış gibi su sporları yapılabilir. Gölbaşı’nı geçtikten sonra Bala yönüne dönüp, Beynam Ormanları tabelası yönünde gidilerek göle ulaşılır. Göl kıyısında belediyenin tesisleri ile bir de büfe bulunmaktadır. Ankara’dan yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta yer alır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum