Ankara’nın gizli kalmış cenneti: Belki varlığından bile haberiniz yok

Ankara’nın gizli kalmış cenneti: Belki varlığından bile haberiniz yok

Ankara ne kadar bilinmese de doğa güzellikleriyle de ön plana çıkan bir şehir. Beypazarı ilçesi Dudaş Köyünde bulunan Karasu, buna en güzel örnek. Pek bilinmeyen Karasu, Ankaralı kampçıları ve piknikçileri bekliyor.

Ankara’nın gün yüzüne çıkmamış güzelliği Karasu, müthiş doğal güzellikleriyle ön plana çıkıyor. Piknik ve kamp yapabileceğiniz çok sayıda bölge var. Doğaya kendinizi bırakmak istiyorsanız burası tam size göre.

Beypazarı Karasu

KARASU, GİZLİ KALMIŞ BİR CENNET

Ankara’nın gizli kalmış cenneti Beypazarı’nın Dudaş Köyü’nde bulunan Karasu. Çoğun Ankaralı tarafından bilinmeyen bu doğa harikası kampçılar ve piknikçiler için bire bir mekan olarak göze çarpıyor. Kamp meraklısıysanız toplayın çantanızı ve Karasu’ya gidin. Tertemiz akarsuları, harika yürüyüş yollarıyla kendinizi doğa ananın kucağına bırakın. İster balık tutun ister buz gibi suya girip yüzün size kalmış. İçerisinde herhangi bir işletme olmadığı için tedarikli gitmenizi tavsiye ederiz.

Beypazarı Karasu manzara

MÜTHİŞ DOĞASIYLA ÖN PLANA ÇIKIYOR

Ankara’nın bakir kalmış sayılı yerlerinden olan Karasu, el değmemiş ormanları, yürüyüş yolları ve tertemiz akarsularıyla ön plana çıkıyor. Balık tutarken temiz havanın tadını çıkarabilir ve ailenizle mutlu vakit geçirebilirsiniz. Herhangi bir otobüs hattı bulunmayan bölgeye kendi aracınızla gitmenizi tavsiye ederiz.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum