ANKARAY Anadolu/Anıtkabir istasyonu pazar günü geçici olarak kapanacak
Ankara Valiliği kararıyla 14 Eylül Pazar günü Anadolu Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik süresince ANKARAY Anadolu/Anıtkabir İstasyonu yolcu giriş-çıkışına kapalı olacak.
Ankara’da Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlik nedeniyle ANKARAY’ın Anadolu/Anıtkabir İstasyonu 14 Eylül 2025 Pazar günü saat 13.00’ten itibaren etkinlik sona erene kadar geçici olarak kapatılacak. Yetkililer, hat işletiminin diğer istasyonlarda normal şekilde devam edeceğini duyurdu.

ANKARAY yetkilileri, yolcuların Beşevler ve Maltepe istasyonlarını alternatif olarak kullanmalarını önerdi. Etkinlik boyunca istasyonun kapalı olacağı ve gelişmelerin kurumun resmi kanallarından paylaşılacağı belirtildi.
Vatandaşların seyahat planlarını bu geçici düzenlemeye göre yapmaları ve resmi duyuruları takip etmeleri önem taşıyor. Yetkililer, herhangi bir aksaklık durumunda yolculara ek bilgilendirme yapılacağını ifade etti.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.