Ankara'ya sevk edilen hastalar için çağrı merkezi oluşturuldu

Ankara'ya sevk edilen hastalar için çağrı merkezi oluşturuldu

Deprem bölgelerinden Ankaraya sevk edilen hastalar için çağrı merkezi oluşturuldu. Ankaraya sevk edilen hastalar ile ilgili bilgiler bu çağrı merkezi aranarak sorgulanabiliyor.

Merkez üssü olan Kahramanmaraş ve 9 ilde şiddetli bir şekilde hissedilen ve büyük yıkımlara neden olan depremde yaralanan vatandaşlar tedavi için çevre illerin yanı sıra Ankara’ya da sevk ediliyor.

Deprem bölgelerinden Ankaraya sevk edilen hastalar için çağrı merkezi oluşturuldu. Ankaraya sevk edilen hastalar ile ilgili bilgiler bu çağrı merkezi aranarak sorgulanabiliyor. İşte Ankaraya sevk edilen hastalar hakkında bilgi alınabilecek o çağrı merkezi:

ANKARA SAĞLIK İLETİŞİM MERKEZİ

Gazete İlksayfa’nın edindiği bilgilere göre, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Ankara Sağlık İletişim Merkezi oluşturuldu. Ankara Sağlık İletişim Merkezi’nde, deprem bölgelerinden Ankaraya sevk edilen hastalar ile ilgili bilgiler tutuluyor.

24 SAAT ARANABİLİR

0312 552 28 80 olan telefon numarasından Ankara Sağlık İletişim Merkezi’ne ulaşan vatandaşlar, Ankaraya sevk edilen hastalar hakkında bilgi alabiliyor. Buradan Ankaraya sevk edilen hastalar ile ilgili hangi ilden geldikleri, hangi hastanenin hangi servisine yatırıldıkları ve sağlık durumlarının ne olduğu gibi bilgiler edinilebiliyor. Merkez 24 saat hizmet veriyor.

ankaraya-sevk-edilen-hastalar-bu-cagri-merkezinde.jpg

Ankara Sağlık İletişim Merkezi’nden Dr. Yasemin Gökçe, “Bu günden itibaren müdürlüğümüz bünyesinde numarası 0312 552 28 80 olan ve deprem bölgesinden Ankaraya sevk edilen hastaların hangi ilden geldiği, hangi hastanenin hangi servisine yatırıldığına dair bilgi alınabilecek 24 saat hizmet veren bir çağrı merkezi oluşturuldu (Ankara Sağlık İletişim Merkezi). Ancak sadece Ankaraya sevk edilen hasta bilgileri öğrenilebilir” dedi.

Ferit Atmaca / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.