Antalyalı ünlü iş kadını İyi Parti’ye kızıp AK Parti’ye katıldı

Antalyalı ünlü iş kadını İyi Parti’ye kızıp AK Parti’ye katıldı

Antalya İyi Parti’den istifa edip AK Parti’ye katılması ile gündemde olan Emel Özden kimdir? Emel Özden evli mi, nereli? Haberimizde:

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerden birbiri ardına transfer ve istifa haberleri geliyor. Bunun son örneği Emel Özden oldu. Emel Özden İyi Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Rozetini AK Parti Meclis grup toplantısında bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Peki kimdir Emel Özden, ne iş yapıyor, evli mi, nereli? İnternette Emel Özden kimdir, Emel Özden evli mi, nereli sorularının cevapları aranıyor. İyi Parti’den istifa edip AK Parti’ye katılması ile gündemde olan Emel Özden kimdir? Emel Özden evli mi, nereli? Haberimizde:

AVUKAT, OTEL SAHİBİ

Emel Özden, Antalyalı bir avukattır. Bu ilde avukatlık yapmaktadır. Aynı zamanda turizmcidir; otelleri vardır. Otellerinden biri Side’de bulunmaktadır. Ayrıca 5 otelin de yönetim kurulu üyesi olduğu belirtilmektedir.

NEDEN İSTİFA ETTİ?

Özden, İyi Parti ve istifa süreci ile AK Parti’ye katılış nedenini anlattı. Genel başkanının kadın olması ve dik duruşu nedeniyle İyi Parti’de siyasete başladığını ifade eden Özden, 6’lı masadaki tavrıyla yanlış yerde siyasete başladığını anladığını kaydetti.

“BİN KİŞİ BİRLİKTE AK PARTİ’YE KATILDIK”

6’lı masanın cumhurbaşkanı adayına oy vermeyeceğini, oy vermeyeceği bir kişi için çevresindeki insanlardan oy isteyemeyeceğini vurgulayan Özden, bin kişinin kendisiyle birlikte İYİ Parti'nden istifa ederek AK Parti'ye katıldığını söyledi.

Turizmci Emel Özden, asıl mesleğinin avukatlık olduğunu ve ardından turizme yöneldiğini belirterek, şu bilgileri aktardı: “Aile olarak Manavgat’ta 18 otelimiz olup, kendi otellerimde bin 500, aile otellerimizde toplam 8 bin 500-9 bin 000 personel çalıştırmaktayız. 2022 yılının başında İyi Parti Genel Başkanının kadın olması ve dik duruşu sebebiyle İyi Parti’de siyasete atıldım. Kendim avukat olduğum için ve siyaset sanatları eğitimi aldığım için siyasetle bağlantım vardı. 2023 yılı Mart ayındaki masa olayları, sayın Meral Akşener’in masadan kalkmasına neden olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun tekrar oturduğunda yine aday olması sebebiyle, kendimde millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nu oy vermeyeceğim, hayat felsefesi olarak ta kendi oy vermeyeceğim kişiye insanlardan oy isteyemeyeceğim için İyi Parti’den istifa ettim. Benimle birlikte sırf ben İyi Partide olduğum için partiye üye olan binden fazla kişi de partiden istifa ederek benimle birlikte Ak Parti saflarına katıldı. Bu sayıyı daha da artıracağımıza inanıyorum. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rozetimizi takmasıyla AK Partiye ve Cumhur ittifakı ailesine katılmış olduk. Allah hiç birimizi utandırmasın. Ben bir Manavgatlı olarak vatanına, milletine, dinine bağlı bir ailede ve çevrede yetiştim. Bu kararımın hayırlı olmasını diliyorum.”

Bu arada Emel Özden, geçtiğimiz yıl İyi Parti’de iken “çalışanlarını baskı ile İyi Parti’ye üye yaptırdığı” iddialarıyla gündeme gelmişti.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum