Araç alacaklar bunu sakın yapmayın! On binlerce lira zarara uğratıyor

Araç alacaklar bunu sakın yapmayın! On binlerce lira zarara uğratıyor

İkinci el araçların durumunu öğrenmek için götürülen experlerin yaptığı 1 TL testi gündem oldu. Araçların boyasını denemek için yapılan bu test, binlerce TL zarara uğratabiliyor.

Araç satın alacakların son günlerde gündemi 1 TL testi. Bu test on binlerce lira zarara uğratabiliyor. İşte detaylar…

Mynet’te yer alan habere göre; Bir exper konuyla ilgili, Bazı experler belki iyi niyetle, belki işi çok iyi bilmedikleri için araçta boya olup olmadığını 1 TL ile kazıyarak anlamaya çalışıyorlar.Bir otomobil ustası "Her yağmur yağdığında, her aracı yıkattığında bu araç 3-5 aya paslanır, çürür" ifadelerini kullandı.

Bir diğer exper ise "1 TL ile yapılan çizik aracın kaportasını çürütür. Yapılan işlem yanlış bir şey. Boya ya da değişenin olduğunu öğrenebilmek için zaten 8 ila 10 arasında unsur var. Bunları bilen exper zaten bu 1 TL'yi kullanmaz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.