Aracıyla şarampole yuvarlandı sağlık ekipleriyle tartıştı

Aracıyla şarampole yuvarlandı sağlık ekipleriyle tartıştı

Edirne’de şarampole yuvarlanan aracın sürücüsü Nuri Ç., ambulansta tedavi gördüğü sırada sağlık ekipleriyle tartışıp ambulansı terk etti. Jandarma ekipleri tarafından sakinleştirilen Nuri Ç. hastaneye kaldırıldı.

Edirne-Kapıkule yolunda bulunan Eskikadın köyü sapağında gerçekleşen olayda, İddiaya göre, TIR parkından çıkan Mehmet Y., yönetimindeki TIR ile Kapıkule yoluna sapmak istedi. Bu sırada TIR'ı son anda fark eden otomobilin sürücüsü Melisa Ö., TIR'a çarpmamak için manevra yaptı. Yol kenarında sürüklenen otomobildeki 4 kişiden Nuri Ç. ile Dilan Ö., yaralanırken, otomobilde hasar meydana geldi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar Nuri Ç. ve Dilan Ö., sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ambulanslara alındı.

SAĞLIK EKİPLERİYLE TARTIŞTI

Yaralı Nuri Ç., ambulansta tedavi edilirken sağlık ekipleriyle tartıştı. Kendisine çok fazla soru sorulmasından şikayet eden Nuri Ç., bağırarak ambulansı terk etti. Tedavi olmayı reddeden ve kanlar içinde ambulanstan çıkan Nuri Ç.'yi jandarma ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Nuri Ç. bir süre sonra aynı ambulansa girerek tedavi olmayı kabul etti. Bu sırada yaralı Melisa Ö., ağladı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.