Araçta sıkışan sürücü için ekipler seferber oldu

Araçta sıkışan sürücü için ekipler seferber oldu

Minibüs ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Erzurum’un Oltu ilçesinde gerçekleşen kazada hafif ticari araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için ekipler seferber oldu. Kaza nedeniyle 4 kişi yaralandı.

Erzurum’un Oltu ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazada hafif ticari araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için ekipler seferber oldu.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Oltu ilçesi Topkaynak Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen minibüs, karşı yönden gelen Serkan Kartal idaresindeki hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada hafif ticari araç sürücüsü Serkan Kartal ile birlikte 3 kişi yaralandı. Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Cafer Kartal, Yıldırım Kubilay ve Özcan Kınık’ı Oltu Devlet Hastanesi’ne götürdü. Aracında sıkışan sürücü Serkan Kartal için sağlık ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Ekiplerin yoğun çabası sonucu bulunduğu yerden çıkarılan sürücü Kartal, ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaza bölgesinde inceleme yapan güvenlik güçleri olay yerinden kaçan minibüs sürücüsünü tespit edip yakalamak için çalışma başlattı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.