Arda Güler yarı finalde: Sevinci gündem oldu

Arda Güler yarı finalde: Sevinci gündem oldu

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Manchester City’i eleyerek yarı finale yükselirken, milli gururumuz Arda Güler’in tur sevinci gündem oldu.

Şampiyonlar Ligi’nin yarı finaline yükselen takımlardan biri Real Madrid oldu. İspanya’da kıran kırana geçen ilk karşılaşma 3-3 bitmiş, yarı finale kimin çıkacağı ise İngiltere’nin Manchester kentine kalmıştı.

haber1.jpg

BASKIN TARAF CİTY

Manchester City, karşılaşmaya hızlı başlayan taraftı ve yüzde 67’ye yüzde 33 topa hakim olan taraftı. City, 90 dakika boyunca Real Madrid kalesine 33 şut çekti. Bu şutlardan 9’u kaleyi bulurken, 1’ide direkten döndü. Bununla birlikte İngiliz ekip, 18 korner attı ve İspanya temsilcisi sadece 1 korner kullanabildi.

haber3.jpg

DEVLER ARENASININ LİDERİ

Oyuna hakim olan taraf İngilizlerdi ve futbolun önde gelen isimlerine göre, turu Pep Guardiola’nın takımı geçecekti. Fakat, karşılarında Devler Arenası’nda büyük tecrübesi olan ve kupayı müzesine tam 14 kez götürmüş bir Real Madrid vardı.

haber4.jpg

KARŞILAŞMANIN GOLLERİ

İlk gol dakika 12’de Rodrygo’dan geldi ve Kral’ın Takımı deplasmanda 1-0 öne geçti. Maçta City, baskısını sürdürdü ve futbol gurmelerine göre aktif futbolda dünyanın en iyi orta sahası Belçikalı yıldız Kevin De Bruyne, durumu 76’da 1-1 yaptı.

Mücadelenin 90 dakikası 1-1 bitti ve ekstra uzatmalarda da başka gol sesi çıkmadı. Penaltılarda ise Real Madrid, 4-3 skorlar turu atlayan taraf oldu.

haber5.jpg

ARDA GÜLER’İN TUR SEVİNCİ GÜNDEM OLDU

Mücadelede milli gururumuz ve genç yeteneğimiz Arda Güler, kulübede yedek bekledi ve forma şansı bulamadı. Ancelotti ile zaman zaman forma şansı yüzünden ikili sorunlar yaşayarak gündem olan Güler, bu kez de takımının yarı finale yükselmesine göstermiş olduğu sevinçle gündem oldu.

Real Madrid’in tecrübeli stoperi Rüdiger’i arkadan sarılıp havaya kaldıran Arda Güler, sosyal medyanın diline düştü.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.