Arda Güler'den taraftara çağrı: "Herkes meydana!"

Arda Güler'den taraftara çağrı: "Herkes meydana!"

Real Madrid, Arda Güler'in gol attığı maçta Granada'yı 4-0 yenerken, milli futbolcu Madridli taraftarları şampiyonluk kutlaması için Cibeles meydanına çağırdı.

Real Madrid, LaLiga'nın 35. haftasında deplasmanda Granada'yı 4-0 mağlup etti. Eflatun beyazlıların gollerini Fran Garcia, Arda Güler ve Brahim Diaz (2) kaydederken Madrid, geçen hafta şampiyonluğunu garantileyerek puanını 90'a yükseltti.

foto14.jpg

"TAM ANLMIYLA SEVİNEMEDİK"

Maç sonrasında Arda Güler, galibiyetten memnun olduklarını belirterek, "Rakibimizin küme düşmesi nedeniyle bugün tam anlamıyla sevinemedik" dedi.

foto12.jpg

"TARAFTARLARI BEKLİYORUZ"

Real Madrid'in yarın Cibeles meydanında şampiyonluk kutlaması yapacağı duyuruldu. Bu kutlamaya ilişkin bir çağrıda bulunan Arda Güler, "Şu anda özgüvenim yüksek. Takıma ve lige alıştım. Yarın kutlamak istiyorum ve tüm taraftarları bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

foto6.jpg

"BASİT BİR ŞEKİLDE GOL ATIYOR"

Teknik direktör Carlo Ancelotti ise maç sonrası yaptığı açıklamalarda Arda Güler'i övdü. Ancelotti, "Arda Güler'in kale önünde son derece etkili olduğunu düşünüyorum. Basit bir şekilde birçok gol atıyor. O doğal bir yetenek ve çok iyi bir performans sergiliyor" şeklinde konuştu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.