Arda Güler'den Toni Kroos'a veda mesajı: Her şeyin en iyisini hak ediyorsun

Arda Güler'den Toni Kroos'a veda mesajı: Her şeyin en iyisini hak ediyorsun

Real Madrid ve Alman futbolunun efsane ismi Toni Kroos, jübile kararı almasının ardından takım arkadaşı Arda Güler'den veda mesajı geldi. Milli yıldız, "Her şeyin en iyisini hak ediyorsun Toni Abi" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Toni Kroos, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından futbolu bırakacağını açıkladı. Bu gelişmenin ardından eflatun-beyazlılarda forma giyen milli futbolcu Arda Güler, takım arkadaşına veda mesajı yayımladı.

Yıldız futbolcu Toni Kroos'un yaptığı açıklamada, "Avrupa Şampiyonası sonrasında futbolculuk kariyerimi noktalayacağım. Her zaman söyledim, Real Madrid son kulübüm olacak" sözlerini sarf etti.

REAL MADRİD DE DUYURDU

Öte yandan Real Madrid'den de Toni Kroos'un futbolu bırakacağına dair resmî bildiri geldi. Kulüpten yapılan açıklamada Kroos'un kazandığı kupalar sıralanırken şu ifadelere yer verildi: "Real Madrid, Toni Kroos'un EURO 2024'ten sonra profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırmaya karar verdiğini duyurdu. Real Madrid, kulüp tarihinin bir parçası olan ve kulübümüzün ve dünya futbolunun en büyük efsanelerinden biri olan Toni Kroos'a minnettarlığını ve sevgisini ifade etmek ister.

ARDA'DAN KOOS'A VEDA MESAJI

Arda Güler, futbolu bırakma kararı alan takım arkadaşı Toni Kroos'a veda mesajı paylaştı. Genç yıldız şu ifadeleri kullandı:

"Seni izlemek, her gün sahada inanılmaz şeyler yaptığınıza tanık olmak ve senden bir şeyler öğrenmeye çalışmak... Gerçek bir futbol efsanesiyle aynı sahayı paylaşma şansına sahip olduğum için minnettarım. Gelecekte senin ve ailen için her şeyin en iyisini diliyorum, her şeyin en iyisini hak ediyorsun Toni Abi. Benim için, Real Madrid için ve futbol için yaptığın her şey için teşekkür ederim. Seni tanımak ve senden bir şeyler öğrenmek paha biçilemezdi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.