Arka Sokaklar 18. sezonunda reytinglerde birinciliği bırakmıyor

Arka Sokaklar 18. sezonunda reytinglerde birinciliği bırakmıyor

Kanal D’nin ekran klasiği haline gelen ve bu sene 18. sezonu yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, reytinglerde fırtınalar estiriyor. Dizilah adlı platformun listesine göre efsane dizi, geçtiğimiz haftayı totalde birinci sırada tamamladı.

Türkiye'nin uzun soluklu dizilerinden biri olan ve Kanal D'nin sevilen yapımı Arka Sokaklar, 18. sezonunda da reytinglerde birinciliği bırakmıyor. Dizilah platformunun listesine göre, geçtiğimiz hafta Arka Sokaklar totalde birinci sırayı elde ederek izleyici kitlesi tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

3-006.jpg

HÜSNÜ ÇOBAN BIRAKIYOR

Arka Sokaklar son bölümüyle yine izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Başrollerinde Özgür Ozan, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Özlem Çınar gibi usta isimlerin bulunduğu dizi Hüsnü Komiser'in polisliği bırakma kararıyla gündemde.

Hüsnü Komiser'in mesleği bırakmaya kararlı olduğu ortaya çıktı. Dizinin ana karakterlerinden birinin bu şekilde ayrılması izleyicileri şoke etti. Bu karar özellikle Rıza Baba başta olmak üzere ekip üyeleri üzerinde üzüntüye yol açtı.

1-007.jpg

Hüsnü Komiser'in ayrılığı dizinin geleceği hakkında da büyük bir merak uyandırdı. İzleyiciler şimdi Özgür Ozan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını merakla beklemeye başladı. Hüsnü Komiser'in boşluğunu nasıl dolduracakları ve dizinin bundan sonraki hikayesinin nasıl şekilleneceği ise seyirciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.