Arka Sokaklar Arda kimdir, nereli?

Arka Sokaklar Arda kimdir, nereli?

Arka Sokaklar dizisinin 661’inci bölümünde durumu en çok merak edilenlerden Arda karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Dizinin son bölümünde kaçırılan Arka Sokaklar Arda izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Arka Sokaklar Arda kimdir, nereli?

Arka Sokaklar 660’ıncı bölümünün son sahnesinde kaçırılan ve yol kenarında akıbeti belli olmayan şekilde bulunan Arda karakterinin kim olduğu araştırılıyor. İzleyiciler Arda’nın gerçek adını merak ediyor. Peki Arka Sokaklar Arda kimdir, nereli?

2344.jpg

ARKA SOKAKLAR ARDA KİMDİR, NERELİ?

Arka Sokaklar dizisinde Arda karakterini Tunç Oğuz canlandırmaktadır. Tunç Oğuz 1987 İstanbul doğumludur. Marmara Üniversitesi Resim Bölümü’nden mezun olmuştur. 2013 yılından itibaren Arka Sokaklar dizisinde Arda karakterini oynamaktadır.

111.jpg

ARKA SOKAKLAR ARDA NE OLDU?

Arka Sokaklar Arda, borç batağından kurtulmak için birçok hata yapar. Bunun üzerine Rıza Baba ve ekibin tepkisiyle karşılaşır. Ayrıca hakkında soruşturma başlatılan Arka Sokaklar Arda, depresyona girer. Dizinin son bölümünün en son sahnesinde kaçırıldığı görülen ve yol kenarında durumu belirsiz şekilde bulunan Arda’ya bu bölümde ne olacak merak ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.