Asensio yuvadan uçuyor mu?

Asensio yuvadan uçuyor mu?

Sezon sonunda Real Madrid ile sözleşmesi bitecek olan İspanyol orta saha Marco Asensio'yu Aston Villa'nın yakından takip ettiği iddia edildi.

İspanyol basınında çıkan habere göre; Real Madrid'de kalmak istemesine rağmen bazı pürüzler nedeniyle bir türlü sözleşmesi uzatılamıyan Marco Asensio, Aston Villa'nın ilk hedefleri arasında yer alıyor.

Premier Lig'de iyi bir sezon geçiren ve ilk 6 yarışı veren İngiliz takımında teknik direktör Unai Emery, Asensio'yu takımında görmek istiyor. 27 yaşındaki futbolcunun menajeri Jorge Mendes ile Emery'nin yakın ilişkileri bulunuyor.

Haberde ayrıca Aston Villa'nın, Barcelona'daki futbol direktörlüğü görevinden ayrıldıktan sonra ekibe kattığı Mateu Alemany'nin gelişiyle beraber yaz transfer döneminde gözünü İspanya'ya çevireceği ifade edildi.

Son olarak Manchester City ile oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Rodrygo'nun yerine oyuna dahil olan İspanyol futbolcu bu sezon Real Madrid formasını 45 resmi maçta giydi. Takımına 11 gol 8 asist ile katkıda bulundu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.