Aşk Ve Umut Sıla kimdir? Aşk Ve Umut Sıla nereli ve kaç yaşında?

Aşk Ve Umut Sıla kimdir? Aşk Ve Umut Sıla nereli ve kaç yaşında?

Aşk Ve Umut Sıla kimdir? Aşk Ve Umut Sıla nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Aşk Ve Umut Sıla’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Aşk Ve Umut Sıla kimdir? Aşk Ve Umut Sıla kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Aşk Ve Umut Sıla kimdir? Aşk Ve Umut Sıla nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Aşk Ve Umut Sıla’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Aşk Ve Umut Sıla kimdir? Aşk Ve Umut Sıla kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Aşk Ve Umut Sıla’nın biyografisini haberimizde derledik...

Aşk Ve Umut Sıla’nın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Aşk Ve Umut Sıla kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Aşk Ve Umut Sıla Kimdir?

Sıla Yılmaz @silayilmazzofficial kullanıcı adı ile bulunur.

Kanal D'nin sevilen dizisi Aşk ve Umut'ta heyecan sürüyor. Elif'in ölümüyle sarsılan Kuzey, kaza yaptıktan sonra yeni yeni kendine gelmeye başladı. Kazadan Sıla sayesinde kurtulan Kuzey, henüz Elif'i tam anlamıyla unutamadı. Sıla ise annesi tarafından zorla evlendirilmeye çalışılırken Kuzey, Sıla'yı kurtarmak için kız isteme sırasında Sıla'yı kaçırdı. Birlikte otele giden Kuzey ve Sıla ikilisi arasında henüz bir gelişme yaşanmadı lakin Sıla, Kuzey'e olan aşkını kendine itiraf etti. Kuzey ise henüz herhangi bir duygu hissedip hissetmediğini bilmiyor.

Sıla, Kuzey ile beraber evden kaçtıktan sonra Sıla'nın annesi ve zorla evlendirilmeye çalışıldığı Alper, her yerde Sıla'yı arıyor.

AŞK VE UMUT KONUSU NE?

Umudun, yeniden başlamanın ve aşkın hikayesinin konu alındığı dizide Kuzey, Firdevs, Bülent ve Feraye karakterleri ön planda yer alıyor. Herkesin kendinden bir şey bulacağı, hayatın içinden bir hikayeyle geliyoruz. Aynı zamanda hikâyeyi besleyen karakterlerin ters köşeleri izleyiciyi şaşırtacak. Hikâyenin hırslı ve entrikalı yönleri daha da ilgi çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.