ASKİ: Donma ve Arıza Yok

ASKİ: Donma ve Arıza Yok

Hamamarkası’ndaki dört iş yerinde, dört gündür sular akmıyor. Çok sayıda işletmenin ve STK’nın bulunduğu Hamamarkası’nda işleri aksayan esnaflar, ASKİ yetkililerinin bu durum karşısında bir çözüm üretemiyor olmasına tepkili.

ARIZAYI ASKİ TESPİT EDEMEDİ 
Hamamarkası’nda kafe işletmeciliği yapan ve sular olmadığı için işlerini devam ettiremediğini söyleyen esnaf, “Neden suların gittiğini bilmiyoruz, ASKİ’yi aradık herhangi bir arıza olmadığını söylediler. Donma olsa diğer dükkânlarında olmaz, şuan 4 dükkânın suyu yok ve işletmelerimizi bu yüzden çalıştıramaz hale geldik. Kafe olduğumuz için ister istemez sıkıntı yaşıyoruz, ASKİ’den müdahale edemeyeceklerini söylediler Mavi Masayı arayıp arıza ihbarında bulunduk şuan sularımız kesik bir şekilde bekliyoruz” diye konuştu. 

3 GÜNDÜR İŞLETMEMİ AÇAMIYORUM
Bölgede kına konağı işleten esnaf ise 4 gündür sularının olmadığını ve ASKİ yetkililerinin sorunu bulamadığını belirterek “Parsel parsel Hamamarkası’nda sular kesiliyor ve ASKİ yetkilileri hiçbir şekilde müdahale etmiyor. Don ve arıza olmadığını söylediler ama sorunun ne olduğunu bulamadılar. 3 gündür su olmadığından dolayı dükkânımız kapalı, bu günde kına organizasyonu olduğu için mecbur açmak zorunda kaldık. Kendimiz tesisatçıda getirdik oda suların neden kesik olduğunu çözemedi” ifadelerini kullandı.   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.