ASKİ'den kötü haber: Saatlerce sular kesilecek!

ASKİ'den kötü haber: Saatlerce sular kesilecek!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Ankara'da yaşanacak su kesintilerini açıkladı. O ilçede saatlerce sular kesilecek. İşte 5 Mart 2024 Ankara su kesintileri:

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) Ankara genelinde gerçekleşecek su kesintilerini duyurdu. Bazı bölgelerde saatlerce sular kesilecek. İşte 5 Mart 2024 Salı Ankara su kesintileri:

ANKARA SU KESİNTİSİ

ETİMESGUT

Arıza Tarihi: 5.03.2024 09:00:00
Tamir Tarihi: 5.03.2024 17:00:00

Detay: Başkanlığımız Etimesgut Su ve Kanalizasyon İşletme Müdürlüğü tarafından Şehit Osman Avcı Mahallesi, sınırları içerisinde kayıp kaçakla mücadele kapsamında yürütülen, DMA çalışmaları devam etmektedir Bu bölgede, meydana gelmesi muhtemel arızalarda hızlı müdahale etme ve arızadan kaynaklı daha az alanın su kesintilerinden etkilenmesi için Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071. Cadde içinde ,iki ayrı noktada hat ayırma çalışması yapılması için 05/03/2024 tarihinde çalışma programı hazırlanmıştır. Söz Konusu yapılacak çalışma için planlı su kesintisi yapılması gerekmektedir. Vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Halkımıza saygıyla duyurulur. Sabır ve Anlayışınız için Teşekkür Ederiz.

Etkilenen Yerler: Şehit Osman Avcı Mahallesi bir kısmı

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.