Avm'lere 'Anne' Eli

Avm'lere 'Anne' Eli

Terör olaylarından sonra AVM'lerde hayat normale dönüyor. Anneler Günü'nü ve hafta sonunu dışarıda geçirmek isteyen Başkentliler, birkaç aya kadar sinek avlayan AVM'lere akın etmeye başladı.

İLK DURAK AVM

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) AVM'lerdeki ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını belirtti. Hem sosyal hem ekonomik yönden oldukça zor bir süreç geçiren AVM’lerde yatırımcıların yüzü gülmeye başladı.

Vatandaşların terör korkusundan kurtulmaları AVM'lerdeki hayatı canlandırdı. Özel günlerin de bu artışta büyük etkisi oldu. Dün Anneler Günü olması münasebetiyle sinek avlayan AVM'ler doldu taştı.

VATANDAŞLAR EK ÖNLEM İSTİYOR

AVM'lerde hayatın normale dönmesiyle birlikte alınan güvenlik önlemlerinin azalması bazı vatandaşların dikkatini çekiyor. Vatandaşlar, AVM'lerde güvenlik önlemlerinin azalmasına tepki göstererek, yeni bir bombacı ihtimaline karşı daha sıkı önlemlerin alınması gerektiğini belirtiyor. Önceden AVM girişlerinde araçların bagajlarının bile didik didik arandığını kaydeden Başkentli vatandaşlar, o güvenlik önlemlerinin şimdi alınmadığından yakınıyor.  

SÜLEYMAN TOKER/HABERVAKTİM

 

Son dönemde ülkemizde yaşanan terör olaylarından nasibini alan AVM'lerde hayat eskiye dönüyor. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından açıklanan bilgilere göre AVM'lerde yüzde 60 oranında azalan ziyaretçi sayısı gün geçtikçe artıyor.

ÖZEL GÜNLER AVM’LERE YARADI

Hem sosyal hem ekonomik yönden oldukça zor bir süreç geçiren AVM’lerde yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. Vatandaşların terör korkusundan kurtulmaları AVM'lerdeki hayatı canlandırdı.Yavaş yavaş normale dönen hayat ile ziyaretçi sayıları artan AVM işletmecilerinin yüzü gülmeye başlarken ciroları da arttı. Özel günlerin de bu artışta büyük etkisi oldu. Özel günlerde sevdiklerine, ailelerine, arkadaşlarına hediye almak için sokağa çıkan vatandaşların ilk durağı AVM’ler oldu.

TERÖR KORKUSU YENİLDİ!

Başta Ankara ve diğer büyükşehirlerde yaşanan terör olayları yüzünden sokağa, AVM’lere çıkmaya korkan vatandaşlar korkusunu yendi. Yaşanan olayların üzerinden yaklaşık olarak  iki ay sonra hayat normale döndü. Vatandaşlar "her an patlama yaşanabilir" psikolojisinden büyük ölçüde kurtuldu. Bu korkuyu üzerlerinden atan vatandaşlar hafta sonu fırsatını güzel değerlendirdi. Dün Anneler Günü olması münasebetiyle sinek avlayan AVM'ler doldu taştı.

AVM'LERDE HAYAT NORMALE DÖNDÜ AMA...

AVM'lerde hayatın normale dönmesiyle birlikte alınan güvenlik önlemlerinin azalması bazı vatandaşların dikkatini çekiyor. Vatandaşlar, AVM'lerde güvenlik önlemlerinin azalmasına tepki göstererek, yeni bir bombacı ihtimaline karşı daha sıkı önlemlerin alınması gerektiğini belirtiyor. Önceden AVM girişlerinde araçların bagajlarının bile didik didik arandığını kaydeden vatandaşlar, o güvenlik önlemlerinin şimdi alınmadığından yakınıyor.   

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.