Avrupa dışından en iyi ilk 11’de 2 Türk

Avrupa dışından en iyi ilk 11’de 2 Türk

İspanyol Marca gazetesi, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışından en iyi ilk 11 listesinde iki Türk futbolcuya yer verdi.

Fenerbahçe forması giyen ve başarılı bir grafik çizen Ferdi Kadıoğlu ile Feyenoord'un yıldızı Orkun Kökçü listeye giren iki Türk futbolcu oldu.

avrupa-disi-en-iyi-ilk-11-1.jpg

FERDİ VE ORKUN LİSTEDE

Bu sezon Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un değişmezleri arasına giren Ferdi Kadıoğlu, Avrupa futbolunun da gözbebeği haline gelmiş durumda. Ferdi Kadıoğlu'nun yanı sıra Feyenoord'da da kaptanlık görevini üstlenen milli futbolcumuz Orkun Kökçü de Avrupa'nın üst düzey takımları tarafından yakından takipte.

İtalyan temsilcisi Napoli, yetenekli oyuncu için 30 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor. Ferdi Kadıoğlu, bahsedilen rakam karşılığında Napoli'ye transfer olması durumunda bonservis rekoru kıracak. Orkun Kökçü milli takımda ve Feyenoord'daki performansıyla dikkatleri üzerine çekerken Ziggo Sport'a konuşan Hollanda futbolunun efsane ismi Ronald de Boer, milli oyuncuya övgü dolu sözler söyledi ve ilginç transfer iddialarında bulundu.Orkun Kökçü'nün transferi hakkında konuşan Ronald de Boer, "Kesinlikle Feyenoord'dan çok büyük bir bonservis karşılığında ayrılacak. Bence onu burada tutmak çok zor. Türkiye'de Galatasaray ya da Fenerbahçe gibi kulüplerin Orkun Kökçü'nün hayalini kurduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

avrupa-disi-en-iyi-ilk-11-2.jpg

PORTEKİZ, HOLLANDA, RUSYA, AVUSTURYA VE TÜRKİYE’DEN İSİMLER

Dünyaca ünlü İspanyol Spor gazetesi Marca, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında forma giyen oyunculardan oluşan bir kadro oluşturdu.

Avrupa'nın 5 büyük ligi dışından en iyi ilk 11’i şu şekilde;

Diogo Costa – Porto, Ferdi Kadıoğlu - F.Bahçe, Timber – Ajax, Inacio – Sporting, Santos – Zenit, Orkun Kökçü – Feyenoord, Alvarez – Ajax, Kudus – Ajax, Sesko – Salzburg, Ramos – Benfica, Gonçalves - Sporting

Mert Dokuzoğlu / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.