Aydın'da 'Adana' kuyruğu: Lezzete ulaşmak için sıra beklediler

Aydın'da 'Adana' kuyruğu: Lezzete ulaşmak için sıra beklediler

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ‘Adana Lezzet Buluşmaları’ etkinliği, Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda renkli anlara sahne oldu. Vatandaşlar, Adana kebabı, tavuk döner ve şırdan lezzetleriyle buluştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ‘Adana Lezzet Buluşmaları’ etkinliği, Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda renkli anlara sahne oldu. Vatandaşlar, Adana kebabı, tavuk döner ve şırdanın eşsiz lezzetleriyle buluştu.

Etkinliğe katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kendi elleriyle ızgaranın başına geçerek kebap pişirdi ve tavuk dürüm hazırladı. Başkan Çerçioğlu, bu etkinlikle farklı kültürleri ve damak tatlarını Aydın halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Çerçioğlu, Adana günlerinin amacının farklı damak tatlarını Aydın'la buluşturmak olduğunu belirtti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Başkan'a selamlarını iletti ve tüm Aydın halkını Adana lezzetleri için Aydın Tekstil Park'a davet etti.

Etkinliğin sorumlusu Cem Özçelik ise Başkan Çerçioğlu'nu Adana'ya davet ederek, "Özlem Başkanımız, Adana'yı Aydın'a getirdi. Kendisini bundan sonraki süreçte Adana'da görmek isteriz" dedi. Başkan Çerçioğlu ise bu daveti olumlu bir yanıtla karşılayarak, "Biz de Aydın lezzetleri olarak Adana'ya geleceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.