Aydınlatılsın TALEBİ

Aydınlatılsın TALEBİ

Kuzey Ankara'da bulunan 10, 11 ve 12. Etap Konutlarının bulunduğu noktadaki aydınlatma direkleri günlerdir yanmıyor. Bölgedeki vatandaşlar Başkent  Elektrik'e çağrıda bulunarak, yanmayan aydınlatmaların bir an önce onarılmasını istiyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2014 yılında yapımı tamamlanan Başkent’in dokuzuncu rekreasyon alanı "Kuzey Yıldızı"nın bazı etaplarında günlerdir aydınlatma direkleri yanmıyor. 

3 ETABIN IŞIKLARI YANMIYOR
Baraj Mahallesi Selçukbey Caddesi üzerindeki 10, 11 ve 12. Etap Konutları'nda 
aydınlatma direklerinin yanmaması bölge sakinlerini ürkütüyor. Işıklandırma olmamasından dolayı korku içerisinde evlerine gittiklerini belirten vatandaşlar, Başkent Elektrik'e çağrıda bulunarak yanmayan direklerin biran önce onarılmasını istiyor.  

CADDE ZİFİRİ KARANLIK
Konu hakkında gazetemize bilgi veren bir vatandaş, "Bu 3 etabın çoğu yerindeki aydınlatma direkleri yanmıyor. Ortalık zifiri karanlığa dönüyor. Bölgede birçok inşaatın yapımı sürdüğünden dolayı da evimize gidip gelmek bir hayli korkutucu. Herkesin de arabası yok. Geceleri dışarı çıkmaya korkuyoruz. Onun için ricamız bu aydınlatma direklerinin biran önce yapılması" dedi. 

BÖLGEYİ GEZDİK
Gelen şikayetler üzerine bölgeye giden muhabirimiz, yanmadığı iddia edilen noktaları gezdi. Baraj Mahallesi Selçukbey Caddesi üzerinde bulunan aydınlatma direklerinin yanmadığı görülüyor. Hava karardığında çevrede dolaşan mahalleli görülmüyor. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.