Azad Yılmaz kimdir? Azad Yılmaz nereli, kaç yaşında?

Azad Yılmaz kimdir? Azad Yılmaz nereli, kaç yaşında?

Azad Yılmaz son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Azad Yılmaz kimdir? Azad Yılmaz nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Azad Yılmaz son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Azad Yılmaz, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Azad Yılmaz hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Azad Yılmaz kimdir? Azad Yılmaz nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

AZAD YILMAZ KİMDİR?

Samsunlu iş adamı olarak bilinen Azad Yılmaz sosyal medyanın en çok merak edilen isimlerinden birisi haline gelmiş durumda. 6 Mayıs 1982 doğumlu olan iş adamı Yılmaz samsunda doğmuştur. Boyu 172cm kilosu ise 70’dir. 40 yaşına gelen Azad Yılmaz birçok sektörün içinde bulunarak servetini katlamaya devam etmektedir. Azad Yılmaz’ın eğitimi hakkında bir bilgi olmamakla beraber çok genç yaşta iş hayatına atıldığı söylenmektedir. Yaptığı işlerle birlikte sosyal medyada da ünlenmesi hepimizin Azad Yılmazı tanımasına sebep olmuştur.

Azad Yılmaz lüks araba alım satımı yaparak geçimini sağladığı göz önünde olsa bile arka planda başka işleri olduğu da bilinmektedir. Araba alım satımının yanı sıra sigorta işi yaptığını da belirtmiştir. Künenfes adlı künefe markası olan Yılmaz birçok zincir markete sahiptir ve 40 farklı ülkeye ihraç etmektedir. Bu başarasının sebebi genç yaşta ticarete atılmasıdır. Aynı zamanda Azad Yılmaz hakkında daha önce Ulusoy ve Lukoil gibi firmaların ortağı haberleri çıkmış olsa da bu haberler asılsız olmuştur.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.