Aziz Yıldırım kongreyi terk etme sebebini açıkladı

Aziz Yıldırım kongreyi terk etme sebebini açıkladı

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, Seçimli Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nı terk etme nedenini açıkladı.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, kongreyi terk etmesinin ardından açıklamalarda bulundu. kendi ofisinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Yıldırım, kongreyi terk etme amacının sükunet ve barış çağrısı yapmak olduğunu belirtti.

"GEREKİRSE KAVGA EDELİM"

Bugün gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nı terk eden Aziz Yıldırım, nedenini şöyle açıkladı:

"Ali Koç'un elini sıktım. Divan Kurulu'nun üslubunun kavgaya yol açacağını kendisine ifade ettim. Ali Bey çok gergin bir ifadeyle bana, 'Gerekirse kavga edelim' dedi. Bunu söyledikten sonra zaten Vefa Bey de aldırışsız bir tavır içerisindeydi. Bu tablo karşısında yapılması gereken amaçladıkları provokasyona alet olmamaktı. Ben bunu yaptım ve ayrılacağımı söyledim. Benim için camianın birlik beraberlik içinde olması en önemli konudur."

MOURİNHO'YA DESTEK

Basın toplantısında José Mourinho hakkında da konuşan Yıldırım, şunları söyledi:

"Mourinho üzerinden fayda sağlamak yanlıştır. Mourinho, Fenerbahçe'nin teknik direktörüdür. Onu tartışmaya açmamak lazım. Herkesin ona saygı duyması gerekiyor."

DELEGELERE ÇAĞRI

Yıldırım, tüm delegelere çağrıda bulunarak şunları ekledi: "Bütün delegelerimizi yarın stadyuma bekliyorum. Ben de sabah erken saatlerden itibaren orada olacağım ve seçim bitene kadar da oradan ayrılmayacağım. Holdinglerin takımı Fenerbahçe mi yoksa halkın takımı Fenerbahçe mi? Yarın bunu oylayacağız."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.