Aziz Yıldırım’dan dev kanca! Mourinho’nun gözdesiydi

Aziz Yıldırım’dan dev kanca! Mourinho’nun gözdesiydi

Fenerbahçe’de başkanlık yarışı öncesi iddialı isim olan Aziz Yıldırım, transferde müjdesini verdiği Mourinho’nun gözdesine kancayı taktı. Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Yıldırım, dünya yıldızını Fener’e getirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yaklaşırken adaylardan Aziz Yıldırım, teknik direktör sonrası transfer çalışmalarına da hız verdi. Şampiyonlar Ligi finali için İngiltere'ye gideceğini duyuran Yıldırım, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, Mourinho ile yeniden görüşeceğini ve başkan seçilmesi halinde takıma 3-4 kaliteli transfer yapacağını söyledi. Bu transferlerden biri için de dünyaca ünlü santrfor Romelu Lukaku'yu hedeflediği ortaya çıktı.

aziz-yildirim-2.jpg

31 yaşındaki Belçikalı futbolcu ile temasların kurulduğu ve Yıldırım'ın başkan seçilmesi halinde Lukaku'yu öncelikle kiralamak için resmi görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Daha önce Chelsea, Manchester United ve Roma'da forma giyen ve Jose Mourinho'nun da gözde isimlerinden olan Lukaku'nun bonservisi şu anda Chelsea'de bulunuyor. 30 Haziran 2026'ya kadar mukavelesi devam eden Belçikalı futbolcu, Serie A'da Roma formasıyla kiralık olarak çıktığı 47 maçta 21 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

aziz-yildirim-3.jpg

Piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki deneyimli forvet, Belçika ile EURO 2024'te de mücadele edecek.

Aziz Yıldırım'ın başkan olması halinde Lukaku transferi gerçekleşebilecek mi? Bu sorunun cevabı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.