Aziz Yıldırım'ın hocası belli: İşte o isim

Aziz Yıldırım'ın hocası belli: İşte o isim

Fenerbahçe sancılı bir süreç geçirirken gözler sarı-lacivertlilerin efsane başkanına döndü. Aziz Yıldırım'ın başkan olması halinde hangi teknik direktörü getireceği hakkında flaş iddialar ortaya atıldı.

Fenerbahçe'de sıcak günler yaşanıyor. Bu sene Galatasaray ile girdiği ve uzun seneler boyunca unutulmayacak olan şampiyonluk yarışında 6 puan geride konum alan sarı-lacivertlilerde başkanlık konusu gündem oldu.

Ali Koç'un döneminde istediği başarıları sağlayamayan Fenerbahçe'de durum pek de iyi gözükmüyor. Son oynanan Kayserispor mücadelesinde taraftarın 'Yönetim İstifa' tezahüratları duyulmuştu. Ali Koç döneminde hasret kaldığı lig şampiyonluğuna ulaşamayan sarı-lacivertlilerde Aziz Yıldırım başkan adayı olacağını kamuoyuna duyurdu.

basliksiz-1.jpg

KARMAŞIK HİSLER BİR ARADA

Dün oynanan ve Fenerbahçe'nin rahat bir galibiyet aldığı Kayserispor mücadelesinde taraftarın aklı Karagümrük-Galatasaray maçındaydı. Karagümrük'ün 1-0 öne geçtiği maçta heyecanlanan taraftar maçın sonunda yine hüsrana uğradı. Galatasaray'ın 3-2'lik galibiyetle ayrıldığı ve şampiyonluğa çok yakın olduğu bu durumda taraftarlar yönetime isyan etti ve 'İstifa' sesleri yükseldi. Sosyal medyada gezen görüntülerde de tribünlerin karıştığı ortaya çıktı.

basliksiz-1-001.jpg

ELEŞTİRİLEN KONUŞMA

Maçta başka bir konu daha gündem oldu. Yine sosyal medyada yankı uyandıran bu olay ise İsmail Kartal'ın maçın tam başlama anında oyuncuları sahanın ortasına toplaması idi. İsmail Kartal maç tam başlayacakken oyuncuları sahanın ortasında topladı ve tabire caizse 'ateşli' bir konuşma yaptı. Konuşmada videolara yansıyan görüntülerde Fred ve Tadic'in beden dili çok konuşuldu. Aynı olay ile ilgili başka konuşulan bir diğer konu ise henüz soyunma odasından yeni çıkmışken neden maçın başlama düdüğünden önce bu konuşmanın yapıldığıydı...

basliksiz-1-002.jpg

4'TE 0

4 kupa hedefi ile yola çıktığı 2023-2024 sezonunda neredeyse kupasız bitirecek olan Fenerbahçe'de oklar yönetime çevrildi. Ali Koç "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmadan gitmem" diyorken taraftar bu konuya pek katılmıyor gibi... Bunun üzerine bugün açıklanan Aziz Yıldırım başkan adaylığı ise konuyu iyice alevlendirdi. Peki Aziz Yıldırım gelirse ne yapacak?

FLAŞ İDDİA: BAŞKAN OLURSA...

Sports Digitale'nin Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'ndan Aziz Yıldırım'ın adaylık kararının ardından flaş bir iddia geldi. İddiaya göre Aziz Yıldırım başkan olması durumunda Jose Mourinho'yu teknik direktörlük koltuğuna oturtacak.

Kaynak:Salih Çifci/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.