Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’tan depremzede ailelere ziyaret
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından geçici süreliğine Bafra’ya yerleştirilen depremzedeleri ziyaret ederek, ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda destekte bulundu.
Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Bu noktada Bafra Belediyesi de gıda, giyim ve temel ihtiyaçların giderilmesinde aktif rol oynuyor.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, depremzede vatandaşları ziyaret ederek destek verdi. Depremzede ailelerle ve özellikle çocuklara yakından ilgilenen Kılıç, çocuklara yaş gruplarına göre hediyeler verdi.
Hamit Kılıç, her bölgede olduğu gibi Bafra’da da yardım faaliyetlerinin özveri ile sürdürüldüğünü kaydederek, “Afetzedelerimiz için tüm Bafra yüreğini açmış durumda. Kaymakamlığımız koordinasyonunda oluşturulan yardım komisyonunda yapılan görev dağılımında Bafra Belediyesi olarak üzerimize düşen görevlerimizi yerine getiriyoruz. Bu açıdan Bafra’ya gelen her depremzedemizin herhangi bir ihtiyacı hasıl olmasa bile oluşturulan yardım komisyonuna bilgi vermesi önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

“GÜNLERİMİZE IŞIK TUTTU”
Kılıç, “Depremin derin üzüntüsünü yaşadığımız bu zorlu günlerde Bafra’ya gelen iki kardeşimiz Bafra’da doğum yaptı ve günlerimize ışık tuttu. Bafra’da yaşama ‘merhaba’ diyen evlatlarımızı bağrımıza bastık. Ailelerimizin ihtiyaçları ekip arkadaşlarımız tarafından titizlikle takip ediliyor ve ailemizle sürekli temas halindeler. Bafra’mıza gelen depremzede evlatlarımızın bu zorlu koşulların kötü etkilerini en asgariye indirgemeye çalışarak normal yaşantılarına tez zamanda ulaşabilmeleri için tüm imkânlarımızla yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Bu yaraları Allah’ın izniyle yine birlikte sarıp sarmalayacak, üzerimize düşen görevlerimizi yerine getireceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
Bafra’da gün itibariyle toplamda 274 aile ve bin 115 depremzede bulunuyor.
Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.