Bağımsız aday Ahmet Akın kimdir?

Bağımsız aday Ahmet Akın kimdir?

Balıkesir'de aday olarak iki tane Ahmet Akın olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine arama motorlarında "Bağımsız aday Ahmet Akın kimdir?" sorgulamaları yapılmaya başlandı.

Balıkesir'de CHP'nin adayı Ahmet Akın'ın yanı sıra bağımsız olarak yine Ahmet Akın adlı bir kişinin adaylığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Balıkesir Bağımsız aday Ahmet Akın kimdir? sorgulamaları yapılmaya başlandı. Konuya ilişkin CHP'li Akın'dan da açıklama geldi.

BAĞIMSIZ ADAY AHMET AKIN KİMDİR?

Balıkesir'de Bağımsız Aday Ahmet Akın tartışması gündem oldu. Ahmet Akın isminde biri CHP'den biri bağımsız iki adayın olması ortalığı karıştırdı. Konuya ilişkin CHP'li Akın, "şeytanın bile aklına gelmez" değerlendirmesinde bulundu.

CHP'li Akın, konuya ilişkin "Ahmet Akın isminde bağımsız bir aday çıkardılar. Korkunun ecele faydası yok. Fakat kimsenin korkmasına da gerek yok. Balıkesir’i beş yıldır yöneten iktidar temsilcileri tarafından kurulan bu kirli tezgâh nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediye seçimlerinde iki tane Ahmet Akın var. Biri CHP’nin logosunun altında ben olacağım. Diğeri de bağımsız bir Ahmet Akın. Bu tezgâhı kurgulayanlar, ‘Ahmet Akın kazanıyor, geliyor. Entrikayla yalanla onun seçimi almasını engellemeye çalışalım’ diye düşünüyorlar. Onlara yazıklar olsun diyorum. Kuvayı Milliye kentine yakışmayan davranışlarda bulunanlara yiğit Balıkesirliler 31 Mart’ta gereken yanıtı sandıkta verecek.” ifadelerini kullandı.

Bağımsız aday Ahmet Akın'ın ise kayıplara karıştığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.