Bahar Candan cezaevinde kendini yaraladı! Apar topar hastaneye kaldırıldı...

Bahar Candan cezaevinde kendini yaraladı! Apar topar hastaneye kaldırıldı...

Kara para aklama ve suç örgütüne üye olma suçundan tutuklanan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, cezaevinde kendini yaraladı. Candan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kara para aklama ve suç örgütüne üye olma suçlarından tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Silivri Cezaevi'nde kendine zarar verdi. Candan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kardeşi Nihal Candan ise sağlık sorunları nedeniyle 37 kiloya düşünce geçtiğimiz haftalarda tahliye edilmişti.

BAHAR CANDAN CEZAEVİNDE KENDİNE ZARAR VERDİ

Kara para aklama ve suç örgütüne üye olma suçlarından kardeşi Nihal Candan ile birlikte tutuklanan Bahar Candan, cezaevinde intihara kalkıştı. Bugün kendine zarar veren Bahar Candan, Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bir suç örgütüne yönelik "nitelikli dolandırıcılık" soruşturması kapsamında, örgüt üyelerinin devlet kurumlarından ihale yoluyla ucuza araç aldıklarını beyan ederek mağdurlara ucuz araç satışı yaptıkları ve bu yöntemle güven kazandıktan sonra para topladıkları belirlenmişti. Şüphelilerin, ihalelerde sorun olduğu gerekçesiyle geri ödeme ve araç teslimi yapmadıkları tespit edilmişti. Bu kapsamda 3 Mayıs 2023'te düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklanmıştı. Soruşturmanın devamında Alisya Bahar Candan, Gülnihal Çiçek ve Hacı İsrafil Sağlam da 16 Kasım 2023'te gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Son olarak, cezaevinde kendine zarar veren Bahar Candan, hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.