Bahar dizisi oyuncuları kimdir? Bahar konusu ne? Bahar dizisi uyarlama mı?

Bahar dizisi oyuncuları kimdir? Bahar konusu ne? Bahar dizisi uyarlama mı?

Demet Evgar'ın başrolde olduğu Bahar dizisi şimdiden merak konusu oldu. Bahar dizisi oyuncuları kimdir? Bahar konusu ne? Bahar dizisi uyarlama mı? soruların cevapları araştırılıyor.

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın başrolü üstlendiği diziye ilişkin Bahar dizisi oyuncuları kimdir? Bahar konusu ne? Bahar dizisi uyarlama mı? sorularının cevabı araştırılmaya başlandı.

3655942-47e3a82e59ffe173de6d8a2fa2acab79-640x640.jpg

İşte Bahar dizisine ilişkin tüm detaylar...

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, senaryosunu ise Ayça Üzüm üstlendiği Show TV'nin yeni dizisi Bahar'dan ilk fragman geldi. Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy yer alıyor.

bahar-2.jpg

BAHAR DİZİSİ KONUSU

Bahar, ölümcül bir hastalığa yakalanmış genç bir kadındır. Ailesi her ne kadar dışardan mükemmel gözükse de, Bahar'ı anlayamamaktadır. Özellikle Bahar eşi Timur'un bambaşka bir yüzünü görmektedir. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek.

bahar-3.jpg

Bu süreçte Bahar'ın doktoru Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.