Bahar'da büyük şok: Yeni bölüm ekranlara gelmeyecek!

Bahar'da büyük şok: Yeni bölüm ekranlara gelmeyecek!

Bahar dizisini bekleyen izleyiciler ekran başında beklemesin. Yeni bölümün yayınlanmayacağı belirtilerek nedeni paylaşıldı. İşte nedeni...

Dizi severlerin heyecanla beklediği diziden kötü haber geldi. Bu hafta yayınlanması beklenirken, son dakika kararı alındı. Bahar dizisinde yeni bölüm yayınlanmayacak. Peki, neden yeni bölüm yayınlanmayacak? İşte tüm detaylar...

YENİ BÖLÜMÜ EKRANLARA GELMEYECEK

Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi "Bahar" yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük beğeni topluyor. Ancak dizinin takipçileri için üzücü bir haber var. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre, dizinin bu hafta yayınlanması beklenen yeni bölümü, ekranlara gelmeyecek.

YAYINLANMAMA NEDENİ BELLİ OLDU

Demet Evgar'ın olağanüstü performansı sayesinde her hafta izlenme rekorları kıran "Bahar" seyircisini her bölümde ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ancak bu hafta, teknik aksaklıklar nedeniyle hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Yapım ekibinden alınan bilgiye göre, dizinin çekimlerinin zamanında tamamlanamaması bu ertelemeye yol açtı. Ekip, kaliteli bir bölüm sunabilmek için gereken zamanı kullanma kararı aldı.

"Bahar" dizisinin takipçileri, beklenmedik bu ertelemenin ardından gelecek bölüm için sabırsızlanıyor. Yapım ekibi, izleyicilere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına çalışmalarını hızlandırdığını ve dizinin bir sonraki bölümünün daha etkileyici olacağını belirtiyor. Dizi hayranları, sosyal medya üzerinden destek mesajları göndererek, favori dizilerinin yeni bölümünü dört gözle beklediklerini ifade ediyorlar.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.