Bahçeli'den 'Ferdi Tayfur'lu mesaj! İlk kez açıkladı

Bahçeli'den 'Ferdi Tayfur'lu mesaj! İlk kez açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi sosyal medya hesabından Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin şarkı eşliğinde yürüyüş yaptığı anlar paylaşıldı. Bahçeli, "Söyleten Sensin" şarkısıyla paylaşılan videosu hakkında ilk kez konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin sosyal medya hesabından Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yürüyüş yaptığı anlar paylaşıldı. Şarkıyla bazı mesajlar vermek istediği öne sürülen Bahçeli, "Bir şey söylemek istersen muhatabına doğrudan söylerim" dedi.

MESAJ VERDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Sağlığıyla ilgili yaşadığı problemlerin ardından Meclis'teki 23 Nisan Resepsiyonu'na da katılmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yürüyüşe çıkmıştı. Genellikle klasik otomobillerle gezinti yaparken videoları paylaşılan Bahçeli'nin bu kez bir parkta spor giyimle yürüdüğü görüldü. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yürüyüş yaptığı videoya Ferdi Tayfur'un 'Söyleten Sensin' şarkısı eklendi. Bahçeli'nin söz konusu videosuna çok sayıda partili yorum yaptı.

"P0LEMİK ÜRETENLER KULAĞINIZI İYİ AÇIN"

Bugün partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan Bahçeli, konuyla ilgili konuştu. Bahçeli, "Videonun yayınlanmasından sonra zoraki anlamlar çıkaranlar, çarpık değerlendirmelerde bulunanlar, polemik üretenler şimdi kulağınızı açın beni dinleyin. Adını bile hatırlamadığım ‘küsürat partisi’nin sözde başkanı… Kobanili Ahmet sen de özellikle dersini almalısın. Ne güzel söylemiş şair, ‘söz söylemek irfan ister anlamak izan." dedi.

"BİR ŞEY DEMEK İSTERSEM DOĞRUDAN MUHATABINA SÖYLERİM"

Bahçeli, "Bir şey söylemek istersen muhatabına doğrudan söylerim. Dolambaçlı yollara sapmanın, Ferdi Tayfur’un seslendirdiği gibi 'Hainsen diyorsam söyleten sensin'. İşte bu mesaj Türkiye’nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direkt ona" şeklinde konuştu.

"BAKANIMIZIN ARKASINDAYIZ"

Türkiye'de yerel halk yoktur. Türk milleti vardır. Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın da her zaman arkasındayız.

"CUMHUR İTTİFAKI SONSUZA KADAR VAR OLACAKTIR"

Cumhur ittifakının sonsuza kadar süreceğini söyleyen Bahçeli, "Bazı gazete manşetlerine bakar mısınız? ‘Cumhur İttifakı’nda ipler koptu mu?’, ‘Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış’, ‘Bahçeli Erdoğan’a savaş açtı’, ‘AK Parti-MHP kavgası yükleniyor…’ Türkiye’nin yeni bir siyasi iklime ihtiyacı var. İddia sahiplerinin hepsi baltayı taşa vurmuştur. Cumhur İttifakı’nın tavsiyesine umut bağlayanlar size kötü bir haberim var. Cumhur İttifakı sonsuza kadar var olacaktır ve ayakta kalacaktır. Kütük kafalı iddia sahipleri baltayı taşa vurmuştur." şeklinde konuşmasına son verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.