Bahçeli'den FOX TV'ye muhteşem ayar: Tilkilik yapıyorsunuz

MHP lideri Devlet Bahçeli'den FOX TV muhabirine muhteşem ayar: Siz FOX olarak her şeyi yanlış anlıyorsunuz. Yine tilkilik peşindesiniz. Tabii ki İstanbul seçimlerinin yenilenmesini kastettim. Vicdanı huzurlu kılabilecek yeni bir seçim düşünülebilir.

Bir gazetecinin "AK Parti'nin talebi, İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi. Yanlış anlamadıysak sizin söylediğiniz erken genel seçim sanırım." demesi üzerine Bahçeli, "Siz Fox olarak hiçbir şeyi doğru anlamıyorsunuz. Sizin sorunuza da cevap vermek istemiyorum. Usandırdınız artık. Tabii ki İstanbul'u kastediyoruz, Türkiye'yi kastetmiyoruz ama siz Fox olarak bir tilkilik yapıyorsunuz kendinize göre, karıştırıyorsunuz ortalığı." dedi.

Başka bir gazetecinin "Açıklamalarınız, İstanbul'da seçimin tüm ilçelerle beraber yenilenmesi anlamına mı geliyor?" sorusuna Devlet Bahçeli, "Tartışma İstanbul olduğu için, mazbatayı alıp almamadaki tartışma orada derinleştiği için eğer orada YSK, bazı ilçelerde çok sağlıklı yapıldığına dair partilerin de umumi kanaati hakim olmuşsa onların dışında da yapılabilir ama seçim yenileme demokrasinin bir gereğidir. Toplumsal kargaşa yerine sandığa bir kez daha gidip Türkiye'yi huzurlu kılmak daha akılcıdır." karşılığını verdi.

Bahçeli, Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını almasına ilişkin bir soru üzerine de "Mazbatayı almıştır. Sayısal yönden mazbatayı hak etmiştir ancak toplumsal vicdanda beraat etmemiştir. Mazbata almak başka şeydir, beraat etmek başka şeydir. Onun için benim Ankara'daki belediye başkanına yaklaşımım şudur; aklanmadan, paklanmadan mazbatayı almış bir belediye başkanı olarak görürüz ama 'benim belediye başkanım' diyemem." diye konuştu.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar