Bakan Kurum Altındağ’da Siteler esnafını ziyaret etti
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Altındağ’da bulunan Siteler’i ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Altındağ’daki Siteler’i ve Hurdacılar Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Bakan Kurum'a ziyaretinde, AK Parti Ankara milletvekilleri Emrullah İşler, Fatih Şahin, Lütfiye Selva Çam, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı eşlik etti.

“SİTELER DE MOBİLYANIN BAŞKENTİ”
Esnafla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Bakan Kurum, "Ankara'mız nasıl Türkiye'nin başkentiyse, Siteler de mobilyanın başkenti. Buradaki esnafımızın talepleri doğrultusunda, Siteler'in mobilyanın başkenti hüviyetini daha da güçlendirerek, devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

“DAHA FERAH ALANLARA TAŞIYACAĞIZ”
Bakan Kurum daha sonra TOKİ tarafından yapımı devam eden Hurdacılar Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, "Çevresel bir kirlilik olarak karşımıza çıkan Hurdacılar Sanayi Sitesi'ni daha modern, daha ferah alanlara taşıyacağız. Altyapısı ve sosyal donatısıyla birlikte esnafımız burada vatandaşımıza daha iyi hizmet verecek. Mayıs ayında Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle bu büyük yatırımı Ankara'mıza kazandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
www.gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.