Bakan Kurum Mamak’ta iftar programına katıldı

Bakan Kurum Mamak’ta iftar programına katıldı

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı tarafından depremzedeler için iftar programı düzenlendi. Programa Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de katıldı.

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı tarafından depremzedeler için iftar programı düzenlendi. Programa Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de katıldı.

Mamak Belediyesi Lavanta Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Varsın birileri bizi eleştirsinler, yaptığımız işleri görmezden gelsinler ve biz aynı anlayışla bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

bakannnn.jpg

“AZİZ MİLLETİMİZ REKOR BİR OYLA DESTEK VERECEK”

Bakan Kurum, şöyle devam etti: “Ben inanıyorum, aziz milletimiz Türkiye'yi karşılıksız seven, ülkemizi kalkındıran, şehirlerimizi ayağa kaldıran liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a rekor bir oyla destek verecek.”

Afet bölgesinde vefat edenlerin yürek yangınını hep birlikte yaşadıklarını dile getiren Kurum, Türk milletinin bütün varlığıyla, bütün gücüyle depremden etkilenenlerin yardımına koştuğunu, afetin ilk anından itibaren tek amaçlarının depremden etkilenen şehirleri daha güçlü bir şekilde inşa ve ihya etmek olduğunu söyledi. Kurum “Bize ne aceleniz var diyorlar, biz de diyoruz ki bu acele değil; mega projelerin hamisi, dev yatırımların öncüsü, yapılacak 650 bin konutun teminatı olan liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın azmidir, vizyonudur, ufkudur” dedi.

iftar.jpg

“BİZ HİZMETLERİMİZİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

81 şehri de çok daha güçlü yarınlara taşıyacağını belirten Bakan Kurum, “Varsın birileri bizi eleştirsinler, yaptığımız işleri görmezden gelsinler ve biz aynı anlayışla bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Biz Milli Mücadele'nin kalbini, Gazi Başkentimizi, güzel Ankara'mızı, 81 ilde olduğu gibi o ehliyetsizlerin, liyakatsizlerin, beceriksizlerin insafına terk etmedik, etmeyeceğiz. Depremzede kardeşlerimizle nasıl bir olduysak işin sonuna kadar yine onlarla birlikte olacağız. Her zaman deprem bölgesinde olacak, depremzedelerin yanında olarak ihtiyaçlarını gidermenin derdi içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE YÜZYILININ ŞAFAĞINDAYIZ”

Kurum, milletle her zaman beraber olduklarını belirterek şunları söyledi: “Türkiye, Türkiye Yüzyılı'nın şafağındadır. Tablo ortadadır, her şey belli, durum nettir. Bir tarafta üreten, ihraç eden, ekonomi büyüsün, vatandaşı için istikrar sürsün diyen Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı var. Diğer tarafta üretimi durdurmayı, iş yapan müteahhitleri tehdit ederek iş yapmalarını engellemeyi, borç almayı, dışa bağımlı olmayı, ülkeye koalisyon getirmeyi amaçlayanlar var. Bir tarafta milletin masasında oturanlar var, diğer tarafta büyükelçilerin masasında oturanlar var.”

“MİLLETTEN GEREKEN CEVABI ALACAKLAR”

“Biz 20 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimize ne söz verdiysek onları tuttuk.” diyen Bakan kurum şu şekilde devam etti: “Ben inanıyorum, aziz milletimiz Türkiye'yi karşılıksız seven, ülkemizi kalkındıran, şehirlerimizi ayağa kaldıran liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a rekor bir oyla destek verecek. 15 Temmuz'da, bizzat millet tarafından, hain darbecilere karşı kurulan güç birliği olan Cumhur İttifakı'na dev bir destek verecek, durmak yok Türkiye Yüzyılı'na devam, diyoruz. Allah izin verirse 1 yıl içinde afet bölgesindeki konutları bitirerek sizlere teslim edeceğiz ve gelecek ramazan ayında sizlerle birlikte sizlerin mutluluğuna şahit olacağız.”

Programa TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, depremzede aileler ve davetliler de katıldı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.