Bakan Yerlikaya açıkladı: 3 suç örgütü daha çökertildi

Bakan Yerlikaya açıkladı: 3 suç örgütü daha çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda üç ilde Mahzen-12 operasyonu yapıldığını duyurdu. Van, Gaziantep ve Kırklareli’ndeki operasyonda üç ayrı suç örgütü çökertilirken 22 kişinin gözaltına alındığı paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Van, Gaziantep ve Kırklareli merkezli dört şehirde eş zamanlı olarak "Mahzen-12" operasyonlarının düzenlendiğini açıkladı. Üç ayrı organize suç örgütünün çökertildiği operasyonlarda, elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 22 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonlar sonucu çok sayıda dijital materyale, suçtan elde edildiği değerlendirilen çok miktarda altın, döviz ve Türk lirasına el konuldu. Bakan Yerlikaya tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verildi: “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Cumhuriyet başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.