BAKAP Projesi nerede? Bakap Ankara nasıl gidilir?

BAKAP Projesi nerede? Bakap Ankara nasıl gidilir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sır gibi saklanan ve geçtiğimiz günlerde açılış için tarih verilen Türkiye’nin en büyük Tarım Kampüsü ve rekreasyon alanı BAKAP, açılışa hazır hale getirildi. Peki, BAKAP Projesi nerede? Bakap Ankara nasıl gidilir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sır gibi sakladığı ve bir anda müjdesini paylaştığı Türkiye’nin en büyük Tarım Kampüsü ve Rekreasyon alanı olan Başkent Ankara Kalkınma Projesi (BAKAP)’ı vatandaşın hizmetine sunuyor. Geçtiğimiz birkaç gündür reklamları şehrin her yerinde olan BAKAP Ankara’nın açılışına nasıl gidileceği merak ediliyor. Vatandaşlar internetten yol adreslerine kadar araştırırken, EGO tarafından insanlara açıklayıcı bilgiler verildi. Peki, BAKAP Projesi nerede? Bakap Ankara nasıl gidilir? Tüm detaylar haberimizde:

bakap-5.jpg

BAKAP PROJESİ NEDİR?

Kısa adı BAKAP olan Başkent Ankara Kalkınma Projesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin en büyük Tarım Kampüsü ve Rekreasyon alanı olarak hazırlandı. İçerisinde tarım ile ilgili pek çok şey barındıran BAKAP, 16 Eylül 2023 Cumartesi günü Ankaralıların hizmetine ve ziyaretine sunulacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılım sağlayacağı etkinlikte Ankaralılar BAKAP’a kavuşmuş olacak.

bakap-4.jpg

İKİ DEV KONSER

Başkent Ankara Kalkınma Projesi kapsamında açılışına saatler kalan BAKAP Ankara’da vatandaşları iki dev konser bekliyor. Anadolu Rock’ın usta temsilcisi Haluk Levent ve Türk Rap’inin simge isimlerinden Sagopa Kajmer, BAKAP Ankara’nın açılışında başkentlilerle buluşacak. Günün ilk saatlerinde başlayacak olan açılış etkinliği, akşam saatlerine kadar devam edecek.

bakap-6.jpg

BAKAP’A NASIL GİDİLİR?

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yer alan, Konya Yolu’nun 25. Kilometresinde bulunan BAKAP, vatandaşlardan tarafından merak edilen ve gitmek istenilen bir yer olarak dikkat çekiyor. İnsanlar bir yandan açılış için saatleri sayarken, bir yandan da açılışa nasıl gidileceğini araştırıyor. Tam bu noktada ABB’ye bağlı EGO Genel Müdürlüğü başkentlilerin imdadına koştu ve yaptığı açıklama ile insanları aydınlattı.

bakap-2.jpg

Ego Genel Müdürlüğü internet sitelerinden paylaşmış oldukları bilgilerde şu ifadeleri kullandı:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ’ın katılımıyla, Türkiye’nin en büyük Tarım Kampüsü ve rekreasyon alanı olan Başkent Ankara Kalkınma Projesi (BAKAP), 16 Eylül 2023 Cumartesi günü, Gölbaşı’nda açılacaktır. Kuruluşumuzca, açılış programına katılacak vatandaşlarımızın ulaşımlarının sağlanması amacıyla, 14.00-20.00 saatleri arasında, aşağıda belirtilen hareket noktalarından etkinlik alanına ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

bakap-3-001.jpg

İŞTE BAKAP ANKARA’YA GİDEN ÜCRETSİZ OTOBÜSLER VE SAATLERİ:

bakap-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum